Zümrütyağ - Serkan Koşar Gıda Tarım Hayvan. Ltd. şti.

Tarım ve Hayvancılık Firmaları

Açıklama

Zümrüt, başta zeytin tarımı olmak üzere, geniş arazileri ile nesillerden beri domates biber gibi tarımsal ürünlerin de üretimini yapmaktadır.
Ailemizin kökenleri zeytinciliğin beşiği Hatay’a dayanıyor. Hatay’ın Ekinci köyünde zeytincilik yapan dedelerimiz, ürettikleri dünyaca meşhur zeytinyağını birçok Avrupa ülkesine ihraç etmiş.
Biz de dedelerimizin izinden giderek, zeytincilik mesleğine devam ediyoruz. ürettiğimiz yağ ve zeytinleri kendi markamız altında piyasaya sunuyoruz. Amacımız, ürünlerimizi kullanıcılarına mümkün olduğu kadar doğrudan ulaştırmak.
Üretimimizin tümü, zeytinliklerimizdeki gençleştirme budaması uygulanmış ağaçlardan geliyor.
En iyi ürüne ulaşabilmek için gereken tüm işlemleri doğru ve zamanında yapıyor, doğadaki etkileşimleri göz önünde bulundurarak tabiata saygılı uygulamaları tercih ediyoruz. Hasat zamanı geldiğinde, meyvenin erken hasatla en uygun olduğu dönemde hasata başlayıp, zeytinlerimizi tek tek el ile topluyoruz.
Zümrüt olarak ürün kalitesinde sürekliliği sağlamak için bilinçli, iyi tarım uygulamalarını, titiz işletme teknikleri ile birleştiriyoruz.
Adres
Güzelburç Mah. İpekyolu cad. Hasan Koşar Apt. No 149 Antakya Hatay İpekyolu
Antakya
Antakya, Hatay 31060
Tel
532 1679331
Sosyal Medya

Bir Değerlendirme Yaz

Bir değerlendirme yapabilmek için siteye giriş yapmalısınız