Tuncay Seyahat Ticaret Limited Şirketi

Lojistik Firmaları

Açıklama

Tuncay Seyahat 1984 yılında kurulmuş olup 1994 yılından günümüze müteahhit firma olarak personel ve öğrenci taşımacılığı, yurtiçi ve yurtdışı işletmeciliği yapmakta olup, bünyesinde bulundurduğu Turizm Acenteliği ile de hizmetlerini sürdürmektedir.

Şirketimiz Kamu ve Özel Kuruluş Şirketlerine personel ve öğrenci taşıma hizmeti, araç kiralama, otobüs ile turistik gezi taşıma hizmetleri; havaalanı transferleri hizmeti de sunmaktadır. Öğrenci taşımacılığında hizmetin öneminin bilincinde olarak çalışmalarımızı öğrencilerimizin güvenliğini ve konforunu sürekli iyileştirmek çabasında, teknolojinin tüm olanaklarını kullanarak, sürücülerimize gerekli eğitimleri vererek, güvenliği harfiyen yerine getirerek teminat altına almaktayız.

Personel servislerinde tüm trafik mevzuatlarına uygun son model araçlarımızla eğitimli kaptan şoförleriyle hizmet vermekteyiz. Şirket olarak kurumlar ve vatandaşlar gibi müşterilerinin şikayetlerinin ve beklentilerinin tespitine ve yerine getirilmesine özen göstermekteyiz.

Yaptığımız işi, verdiğimiz hizmeti, kusursuz ve verimli olarak gerçekleştirmenin çabası içersindeyiz. Şirketimizle çalışanların memnuniyeti için personelimiz sürekli eğitim programları ile bilinçlendirilmektedir.

Şirketimiz sınırsız ve seçkin bir hizmeti ilke edinen profesyonel kadrosu ile günümüz teknolojisinin tüm olanaklarından faydalanarak bize güvenen müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için ''Kalite, insan içindir'' bilinciyle çalışmalarını sürdürmektedir.

Tuncay Seyahat olarak Güvenirlik, sorumluluk ve güler yüzlülük kalite anlayışımızın temelini oluşturmaktadır.

Toplam kalite sistemini referans olarak oluşturduğu 'Yüksek Kalite'' prensibi ile sektörde lider ve öncü olmayı hedeflemektedir.
Adres
Kocatepe Mahallesi 13.Sk No.2 13
Kocatepe
Bayrampaşa, İstanbul 34045
Tel
530 6401141
Sosyal Medya

Bir Değerlendirme Yaz

Bir değerlendirme yapabilmek için siteye giriş yapmalısınız