Bergarden Bungalov Tatil Köyü

Oteller

Açıklama

Bergarden Bungalov Tatil Köyü, İzmir'in Bergama ilçesi Dereköy'de bulunan 6 adet doğal ahşap bungalov konaklama evlerinden oluşmaktadır.

Tesisimiz 668,78 m2 arsa üzerine 2 adet 18 m2 ve ayrıca 4 adet 12 m2 toplamda 6 adet bungalov evden oluşmaktadır. Ayrıca tesisimiz içerisinde 28 m2 1.5 metre derinliğinde yüzme havuzumuz mevcuttur. Tesisimizde yazları açık, kışları kapalı bağımsız özel bir 9 m2 veranda alanımız bulunmaktadır. Bunların yanı sıra tesisimizde özel ve güzel zaman geçirebileceğiniz bir çok aktivite alanı bulunmaktadır.

Tesisimizin amacı yoğun şehir hayatından uzak ve tamamen doğal hayatta tatil yapmayı; En üst kalitede siz değerli misafirlerimize sunmaktır. Tesisimizde doğal bungalov konaklamanın yanı sıra bir çok gıda ürünümüz de kendi üretimimizdir ve tamamen organik olarak sizlere sunulmaktadır.

Daha detaylı bilgi için aşağıdaki sosyal medya adreslerimizden bizleri takip edebilir ve tesisimize ait resimlere ulaşabilirsiniz. Ayrıca rezervasyon için aşağıdaki iletişim bilgilerimiz üzerinden bizler ile iletişime geçebilirsiniz.

Saygılarımızla,
Bergarden Bungalov Tatil Köyü
Adres
Dereköy Mahallesi No:140-140/1
Merkez
Bergama, İzmir 35700
Tel
850 3026282
Sosyal Medya
Saatler
Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar 00:00 - 00:00

Bir Değerlendirme Yaz

Bir değerlendirme yapabilmek için siteye giriş yapmalısınız