Deryat Kiralama

Tur Şirketleri

Açıklama

Deryachting size ayrıcalıklı hizmetler sunan denizcilik sektörünün organizasyon kanadında hizmet vermektedir. Kaptanları keyifli, güvenli ve profesyonel hizmet alabilmeniz için eğitilmiş ve tüm yetenekleri bu alanlarda geliştirilmiştir.

Denizin üstünde ve üstelik İstanbul boğazında kendinizi ayrıcalıklı hissetmek ve organizasyonlarınızın kusursuz detaylarla tamamlanmasını istiyorsanız Deryachting'le tanışmalısınız. Misafirlerine beklentilerinin de ötesinde hizmet veren DerYat kalite, güvenlik ve mutluluk kavramlarından asla vazgeçmez. Misafirleri özeldir ve Deryachting'le tanıştıkları andan itibaren unutulmaz bir deneyim yaşarlar. Güler yüzlü çalışanları ile tüm misafirlerinin isteklerini kusursuz bir şekilde sağlar.

Boğazda evlilik teklifi ile en güzel evlenme teklifi, doğum günü organizasyonu, evlilik yıldönümü sürprizleri ya da yat kiralama hizmetleri ile yatta muhteşem organizasyonlara ev sahipliği yapar. Üstelik yaz/kış farketmeden en konforlu etkinliği gerçekleştirebilirsiniz. Kışın şömine başında, yazın ise muhteşem güneş ışığı ile içiniz ısınacak.

DerYat iş ortaklarını en prestijliler arasından seçer, teknolojiyi yakından takip eder ve sürprizleriyle organizasyonlarınızı unutulmaz anlara dönüştürür.

Deryachting denizin üstünde gerçekleşmesini istediğiniz tüm organizasyonlarınızı hizmet kalitesiyle zirveye ulaştırmak için var.
Adres
Bebek Marina, Bebek Mahallesi, Cevdet Paşa Caddesi, Beşiktaş/İstanbul Bebek
Bebek
Beşiktaş, İstanbul 34342
Tel
05 320131206
Saatler
Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma 09:00 - 17:00

Bir Değerlendirme Yaz

Bir değerlendirme yapabilmek için siteye giriş yapmalısınız