Database Veri Kurtarma Merkezi

Bilişim Firmaları

Açıklama

2008 yılında kurulan şirketimiz DataBase Veri Kurtarma, bilişim sektöründe iştirak ettikten sonra kendi ilgi alanı olan veri kurtarma hizmetlerini, yaklaşık 15 yılı aşkın süredir bilgi ve deneyimini gelişmiş teknolojik cihazlarla birleştirerek, Ankara merkezli ISO9001 belgeli ve ISO27001 belgeli veri kurtarma laboratuvarını kurmuş ve sektörde yerini almıştır.

Birçok kurum ve kuruluşların verilerini kurtararak, gerçek referanslara sahip olmuştur. Gelişen dünya pazarında, teknolojik olarak alt yapı yatırımlarını yapmış, bu konuda uzman personelleri ile yola çıkmış, akılcı çözümler üreterek tüm Türkiye’deki kullanıcıların verilerini kurtarmada çözüm ortağı olma yolunda ilerlemektedir.

Teknolojik cihazlarımız ve yazılımlarımız sayesinde birçok kurum ve kuruluşların dataları, verileri ve yedeklerini kurtarılarak %99 başarıya ulaşılmıştır. Sürekli kendini yenileyerek ve yatırımlar yaparak ülke genelinde digital ortamda saklanmış tüm verilerin yaşadığı riskten ve bozulan medya araçlarından kaynaklanan, ulaşılamayan tüm verileri kurtarmayı amaç edinmiştir.

Dünyanın en büyük disk üreticilerinden Toshiba, Western Digital, Samsung, Seagate, Fujitsu, Maxtor, Hitachi, Sandisk, Kingston gibi disk markalarından veri kurtarma işlemleri yapılmaktadır.
Adres
Atatürk Bulvarı No:141/126 Bulvar Palas C Blok Kat:4 Bakanlıklar Çankaya/Ankara
Bakanlıklar
Çankaya, Ankara 06560
Tel
0312 4250204
Sosyal Medya
Saatler
Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar 09:00 - 20:00

Bir Değerlendirme Yaz

Bir değerlendirme yapabilmek için siteye giriş yapmalısınız