Meysere Tesettür Giyim

Bayan Giyim Mağazaları

Açıklama

Her yaşa ve tarza uygun tesettür başörtüsü, eşarp ve şal modellerini, en uygun fiyatlara meysere.com’dan güvenle satın alabilirsiniz.
MEYSERE, tüm ürün modellerinde Doğu'nun ve Batı'nın modern ve etnik çizgilerini harmanlayarak Osmanlı ve Türk İslam kültürünü yansıtmayı, tesettür giyimi tercih eden her kesimden tarza sahip kadınlara hitap etmektedir.
Tesettür giyimde şuan sadece eşarp ve şal markası olarak sektöre adım atan MEYSERE, uygun ve kaliteli ürünleriyle tesettürlü kadınların öncelikli tercihleri arasında olmayı hedeflemektedir. Bu hedef doğrultusunda %100 müşteri memnuniyeti ve ürün kalitesi olarak her zaman doğru ve titiz çalışan bir Türk markası olma yolunda ilerleyecektir.
MEYSERE markalı ürünlerimiz Türkiye'de üretilmektedir. Var olan en kaliteli kumaşlardan üretilen eşarp ve şallarımızın baskı işlemleri, son teknoloji makinelerde gerçekleştirilmektedir. İthal ürünlerimizde ise sıkı ve detaylı araştırmalar sonucu aynı kaliteyi sunan tedarikçilerle çalışılmaktadır. Böylece ürünlerimizde desen kayması, renk karışıklıkları gibi hatalara da rastlanmamaktadır.
Adres
Karslılar Mh. 82074 Sk. No:27/3 Çukurova ADANA
Çukurova, Adana 01170
Tel
0850 8401258
Sosyal Medya

Bir Değerlendirme Yaz

Bir değerlendirme yapabilmek için siteye giriş yapmalısınız