Yet Tercüme Bürosu

Tercüme Büroları ve Çeviri

Açıklama

LİDER PROFESYONEL TERCÜME BÜROSU

Yet Çeviri Ltd. Türkiye'de ve dünya da 60 tan fazla dilin profesyonel tercümesini yapan uluslararası bir tercüme bürosu. 2009 yılında kurulan şirket 112 ülkeye çeviri alanında profesyonel hizmet sağlayan şirketimiz; müşteri memnuniyetini birinci önceliği yaparak tercüme büroları arasında lider konuma gelerek Türkiye'ye döviz girdisi sağladı. Uzman tercüman kadrosu genç ve dinamik 30 u aşkın freelance tercüman ile iş birliği yaparak UNİCEF, NATO, UNESCO,UEFA ve daha nice ulusal ve uluslararası toplantılara simultane tercüme hizmeti sağladı. 2009-2020 Yılları arasında 400 + uluslararası toplantı veya konferansa çözüm ortağı olduk.

Eğitimli Profesyonel Kadro

Türkiye'nin önde gelen üniversitelerin dil bölümlerinden mezun tercümanlar ile çalışıyoruz. 15 yılı aşkın çalışma tecrübesi olan editörler ile çalışarak hata oranını sıfır düzeyinde tutuyoruz. Tecrübeli genç ve dinamik tercümanlarımız ile bugüne kadar 50.000'den fazla projeye imza attık 15 milyardan fazla kelimeyi tercüme ettik. Binlerce müşterinin dünyaya açılan sesi olduk.

Dizi ve Film Çeviri Sektöründe Türkiye'de Lider

2011 yılından bu yana çeviri sektöründe hem Türkiye'de hem de dünyanın saygın ülkelerinde verdiğimiz yerelleştirme, dizi ve film çeviri hizmetinde liderliği elimizde tutuyoruz. Türkiye'nin önde gelen film ve dizi yapımcıları ve prodüksiyon şirketleri ile çalışarak 50'den fazla Türk dizi ve programını 30 dan fazla farklı dile çevirerek tarihte görülmemiş bir rekor kırdık.

Yabancı Dillere Çevirdiğimiz Bazı Türk Diziler

Muhteşem Yüzyıl, Ezel, Adını Feriha Koydum, Diriliş Ertuğrul, Kuzey Güney, Umutsuz Ev Kadınları ve daha adını sayamayacağımız 30+ fazla diziyi Ortadoğu'dan Asya'ya ve Amerika'ya kadar uzanan çok dilli bir serüvene çözüm ortağı olduk.
Adres
Hasanpaşa M. Pehlivanoğlu İş Merkezi No: 52, D:7 Kadıköy / İstanbul
Hasanpaşa
Kadıköy, İstanbul 34060
Tel
216 3373505
Sosyal Medya
Saatler
Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe 09:00 - 17:00
Cuma 09:00 - 17:00
09:00 - 17:00

Bir Değerlendirme Yaz

Bir değerlendirme yapabilmek için siteye giriş yapmalısınız