Hemenarac.com.tr

Araç Kiralama

Açıklama

1997 yılından beri, servis yedek parça, araç yıkama, araç detaylı temizlik, ikinci el araç satışı, filo kiralama, motosiklet uzun dönem kiralama, karavan, çekme karavan, otel, restoran, hayvancılık, ve tarım kollarında faaliyet gösteren aile firmasıyız.

Sektörde "Önce Müşteri Memnuniyeti" diyerek yola çıkan firmamız, genç araç filosu ve güler yüzlü kadrosuyla siz müşterilerimizin problemsiz, güvenli, rahat ve ekonomik araç kiralama hizmeti almanız için çaba göstermektedir.

Hemen Araç, her geçen sene gelişmiş opsiyonlarıyla müşterilerimizin ihtiyacını karşılamaktadır. Siz de hemen otomobil kiralamak ve konforlu, rahat ve gelişmiş seyahatinizin keyfini Hemen Araç ile yaşayın. Araç kiralama hizmetimiz, sizin için pratik ve esnek bir çözüm sunmaktadır. Tatil, iş seyahati, veya özel etkinlikler için yıllardır sektörde güvenle ve kendinden ödün vermeyen kalitesiyle Hemen Araç olarak hizmet vermekteyiz.

Sektörde 30 yılı aşkın deneyimi olan kişiler tarafından kurulmuştur.

Ekonomik araçlardan lüks araçlara, araç parkurumuzda birçok kiralık araç bulunmaktadır. Günlük, Haftalık, Aylık araç kiralama ve filo kiralama hizmeti sunuyoruz. Binek araçlardan ticari araçlara, farklı marka ve modellerde araçlarımız için önceden rezervasyon yapmak bizi aramanız yeterli olacaktır. Adrese teslim ve havalimanı teslim araç kiralama hizmetimiz bulunmaktadır. Firmamız ve hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için lütfen bizi arayınız.
Adres
Kat:2 Daire:5 Kadıköy İstanbul Prof Dr. Ali Nihat Tarlan Cad.Prof Dr. Ali Nihat Tarlan Cad.
bostancı mah.
Kadıköy, İstanbul 34744
Tel
532 2370111
Saatler
Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar 08:30 - 19:00

Bir Değerlendirme Yaz

Bir değerlendirme yapabilmek için siteye giriş yapmalısınız