TST OTOMOTİV LTD.ŞTİ.

Oto Yedek Parça Firmaları

Açıklama

Firma olarak 1989 tarihinden beri oto yedek parça sektöründe yer almaktayız.Firmamız 2009 yılında gelişen internet teknolojisine ayak uydurarak perakende olarak satışını yaptığı parçaları internet ortamına taşımış ve parcanisec.com isimli e-ticaret mağazasını açmıştır. Bu mağazayı açmamızda amaç; internet teknolojisini kullanarak Türkiye’nin her tarafına ulaşmak ve ihtiyaç sahiplerinin çevrelerinden tedarik edemedikleri oto yedek parçaları ihtiyaç sahiplerine uygun fiyat ve % 100 müşteri memnuniyeti ilkesini gözeterekten ulaştırmaktır.

Firma olarak; kalitesine güvenmediğimiz yedek parça ürünlerini ticari kaygılar güderek kesinlikle satmamaktayız.Satışını yaptığımız ürünler kaliteli hiçbir sorun çıkartmadan kullanabileceğiniz ürünlerdir.


TST Otomotiv olarak parcanisec.com e-ticaret mağazamızın, otomotiv yedek parça sektöründe faaliyette bulunan servis ve perakendecilerin, müşterilerin aleyhinde fahiş fiyatlarla kalitesiz malzemeleri satmalarını bir nebzede olsun engelleyerek sektörü daha saydam ve daha rekabetçi yapma hususunda ciddi katkılarının olacağını düşünmekteyiz.
Adres
Seyrantepe Mahallesi İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi Numara: 105/415 Kağıthane – İSTANBUL Seyrantepe Mh. İbrahim Karaoğlanoğlu Cd. No: 105/415 Kağıthane – İSTANBUL
Kağıthane
Kağıthane, İstanbul 34000
Tel
541 6607611

Bir Değerlendirme Yaz

Bir değerlendirme yapabilmek için siteye giriş yapmalısınız