Magnetix Manyetik Kireç Önleyici

Ev Hizmetleri

Açıklama

Magnetix olarak; sektörün ihtiyaçlarını analiz eden ve müşterilerine profesyonel hizmeti görev edinmiş misyonumuz ve vizyonumuzla uzun yıllara dayanan tecrübelerimize olan güvencimizle 2014 Haziran ayında yola çıktık.

Her geçen yıl müşteri portföyünü ve hareket kabiliyetini arttıran şirketimiz, devam eden yıllarda yeni atılımlar yaparak yurtdışında;K.Irak, Kıbrıs, Arap ve Balkan ülkeleri ve Türkiye geneline dağılan bayi satış noktaları organizasyonu ile sektörün öncü firmaları arasında yerini aldı.

Sektörde bir çok kurumsal firma Arçelik , Beko, Demirdöküm, Grundig, Miele ve 100 den fazla askeri tesis, hotel ,fabrika, site, okul ,yurtlarda ve son kullanıcı müşterilerimize hizmet sağlayıp, ihtiyaçlarını kaliteli bir şekilde karşılayarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Türkiye’de Manyetik Kireç Önleyici üreten firmalar arasında tek patent sahibi firmayız. Daima gelişip, sektörün ihtiyaçlarına en doğru cevabı vermeyi vizyon edinmiş Magnetix Manyetik Kireç Önleyici firması olarak yedi farklı proses ürünümüz ile gelişime odaklanmış ve daima günün ilerisinde olma prensibiyle, hem müşteriler hem de sektörde çalışmak isteyen vizyon sahibi kişiler için bir iş fırsatı olmaya devam etmekteyiz.
Adres
Uzundere Mahallesi 3968
Karabağlar
Karabağlar, İzmir 35000
Tel
08508403730
Sosyal Medya

Bir Değerlendirme Yaz

Bir değerlendirme yapabilmek için siteye giriş yapmalısınız