Börekçi by SC

Börekçiler

Açıklama

Börekçi SC, 2015 yılında İzmir'in Menderes ilçesinde açtığı şube ile sektöre giriş yapmıştır. Alternatif kahvaltı konsepti ile yola çıkan firmamız, zengin börek ve pide çeşitleriyle müşterilerine hizmet sunmaktadır. Ürünlerinin kalitesini sıcak servis ve güler yüzlü hizmetle birleştiren Börekçi, günlük taze üretimi ve satışı ile kısa sürede geniş bir müşteri kitlesine ulaşmıştır.

Börekçi, müşteri memnuniyetinin artması, müşterilerimizin ürünlerimizi farklı ilçe ve bölgelerde bulabilme talepleri üzerine 2020 yılı itibariyle başta Ege Bölgesi olmak üzere tüm Türkiye'ye yayılma kararı almıştır.

Bunun üzerine Börekçi 2020 yilinda franschise şubeler vermeye başlamıştır. Ayrıntıları Franchise bölümümüzde bulabilirsiniz.

Ayrıca, Börekçi by SC, 2020 yılında ilk ihracatını Amerika Birleşik Devletlerine 500 kg Börek göndererek gerçekleştirmiştir. Bununla birlikte İngiltere, Almanya ve Hollanda ile ihracat temasları devam etmektedir.

Börekçi by SC, güçlü alt yapısıyla, yurt içi sektörde perakende satış, toptan satış ve franchise şubeler ile hizmet vermektedir. Yurt dışında ise toptan ürün ihracatı ile hedeflerine doğru hızlı bir şekilde ilerlemektedir.
Adres
Kasımpaşa mahallesi Atatürk caddesi no:91/93A
Menderes, İzmir
Tel
543 5019259
Sosyal Medya
Saatler
Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar 06:00 - 18:00

Bir Değerlendirme Yaz

Bir değerlendirme yapabilmek için siteye giriş yapmalısınız