Ranger Rent A Car

Oto Anahtar

Açıklama

Müşterilerine güven ve konforu sunmak için yola çıkan Ranger Car Rental, sizlerden aldığı güç ile her geçen gün araç filosunu yükselterek Antalya’nın en büyük araç kiralama firması olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

Ranger Rent A Car olarak her bütçeye uygun araçları bünyesinde bulunduran firmamıza 7/24 ulaşabilirsiniz. Firmamız, sizlere en iyi hizmeti sunmak için Antalya Havalimanı, Antalya Otogarı, Konyaaltı ve Lara’da faaliyet göstermektedir.

Ayrı bir iletişim birimimiz ile sizlerle hızlı ve sağlıklı bir iletişim kurmakta olan firmamız, rezervasyonlarınız sonucunda aracı istediğiniz yere getirmekte, sizleri bekletmemekte asıl sizleri beklemektedir. Araç kiraladıktan sonra karşılaşacağız sorunlarda firmamız anında sorununuza çözüm üretecektir. Tüm resmi sorumluklarını yerine getiren firmamız, müşterileriyle de bu bağlamda sözleşme yapmakta ve bunun dışına çıkmamaktadır.

Gelişen teknolojiyi ve dünya birikimini takip eden firmamız, bu anlamda donanımlı personeli ile size hizmet vermektedir. Sağlık önceliğimizdir. Araçlarımızı düzenli bir şekilde kontrole sokmakta; varsa sorunları anında gidermekteyiz. Her yıl araç filomuzu günün şartlarına ve sizlere uygun bir hale getirmekteyiz. Müşterileriyle ilişkilerini güven ve samimiyet üzerine kuran firmamız, sizleri Antalya’nın her köşesine taşımaya devam edecektir.
Adres
Gençlik Mah. 1315 Sokak Dostlar Apt. No:8/A Muratpaşa ANTALYA Gençlik Mah. 1315 Sokak
Muratpaşa
Muratpaşa, Antalya 07100
Tel
532 4850286
Sosyal Medya

Bir Değerlendirme Yaz

Bir değerlendirme yapabilmek için siteye giriş yapmalısınız