Hazır Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti.

Sağlık

Açıklama

Sigortahazir.com tamamlayıcı sağlık sigortası, hamilelik sigortası, doğum sigortası, konut sigortası, daire sigortası, ev sigortası ve iş yeri sigortasında sizler için en uygun fiyat teklifini sunmaktadır. Sigortahazir.com size en yakın online sigorta acentesidir. Bir tık ile 20 farklı firmadan en uygun fiyat teklifini sizin için sunuyoruz.

Tamamlayıcı sağlık sigortası fiyat teklifi almak hiç bu kadar kolay olmamıştır. Tamamlayıcı sigortada ve doğum sigortasında aileniz için en uygun fiyatlarını sunuyoruz. Konut sigortasında, daire sigortası ve işyeri sigortasında da en kapsamlı ve en uygun fiyatı sunuyoruz. Sitemiz üzerinden online teklif formunu doldurup bize göndermeniz yeterli. Türkiye'nin her yerinde size en uygun fiyat teklifini sunuyoruz. Formu doldurduktan kısa bir süre içerisinde size temsilcimiz en uygun fiyat teklifi ile dönecektir. Sigortahazir.com 15 yıldır sizlerin sigorta acentesi olarak sizlerin memnuniyetiniz için 24 saat çalışmaktadır. Tamamlayıcı sağlık sigortası nedir, tamamlayıcı sigortasının avantajları nelerdir, aile sağlık sigortasının ücreti ne kadardır, hamilelikte sağlık sigortası yaptırılır mı, doğum sigortasının kapsamı nedir, özel hastane masrafları nasıl sıfıra indirilir gibi tüm konularda aklınızda olan tüm soruları cevaplandırıyoruz. Konut sigortası nedir, konut sigortası fiyatları nedir, konut sigorta ücretleri ne kadardır, yangın sigortası, işyeri ve hırsızlık sigortasının sizlere kazandırdıkları nedir. Evinizi ve dairenizi nasıl deprem, yangın ve afet ve hırsızlığa karşı güvence altına alabilirsiniz. Trafik sigortası kapsamı, fiyatları ve ücretleri nelerdir. Trafik sigortası ve özel sağlık sigortası teklifi, kasko sigortası fiyatı ve teklifi gibi pek çok alanda sizler için en uygun fiyat teklifi sunan online sigorta acentesidir. Sigortahazir.com size ne yakin sigorta acentesi. Sigorta acentesi dendiğinde akla ilk gelen sigorta firması size bir tık kadar yakın. Tüm sigorta alanlarında, Türkiye'de faaliyet gösteren 20 sigorta firmasından sizler için en uygun teklifi sunuyoruz. En iyi sigorta firmasını mı arıyorsunuz? Biz sizin için bulalım sadece teklif istemeniz yeterli.
Adres
30 Ağustos Zafer Mh. Bozyaka Cad. Aykanlar Terrace Sitesi No: 17A/A Kayapa Nilüfer Bursa 30 Ağustos Zafer Mh. Bozyaka Cad. Aykanlar Terrace Sitesi No: 17A/A Kayapa Nilüfer Bursa
Nilüfer, Bursa 16130
Tel
546 1002500
Sosyal Medya

Bir Değerlendirme Yaz

Bir değerlendirme yapabilmek için siteye giriş yapmalısınız