Hüner Hediyelik Organizasyon

Düğün ve Parti Organizasyonu

Açıklama

İzmir'i Torbalı ilçesinde siz değerli müşterilerine hizmet veren Hüner Hediyelik Organizasyon, özel günlerinize anlam katmak için sizlerle. Kaliteli ürün ve unutulmaz organizasyonlar ile sizlere en iyi hizmeti vermek için çaba sarf ediyoruz.
Nişan, kına ve mevlit en sık yaptığımız organizasyonlar arasında bulunmaktadır. Hüner Hediyelik Organizasyon, geniş ürün yelpazesi ve hediyelik ürünleri ile sizlere hizmet vermektedir. Bebek magnetleri, Nikah şekerleri ile sizin için önemli olan gününüze eşlik etmek istiyoruz. Nikah, kına, mevlit organizasyonlarından başka nişan, söz, diş buğdayı etkinliklerinizde de bizleri yanınızda görebilirsiniz.
Sizler için istediğiniz konseptleri en üst seviyede hassasiyetle yerine getiriyoruz. Size de unutulmaz anların tadını çıkarmak kalıyor. Daha önce yaptığımız organizasyonlardaki müşteri memnuniyeti ve geri dönüşler bizleri çok mutlu ediyor. Sizlere de en iyisini yaşatmak için İzmir'in Torbalı ilçesinde siz değerli müşterilerimizi bekliyoruz. İşimizi seviyoruz ve en iyisini yaptığımıza inanıyoruz. En iyi hizmeti siz de hak ediyorsunuz. Unutulmaz anlarınızda sizlerle olmak dileğiyle.
Adres
Tepeköy Mahallesi Hüseyin Yener Caddesi No: 17/A
Torbalı, İzmir 35860
Tel
0544 5834613
Sosyal Medya
Saatler
Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar 07:00 - 23:30

Bir Değerlendirme Yaz

Bir değerlendirme yapabilmek için siteye giriş yapmalısınız