Harun Koyunbakan Granit Püskürtme

Yalıtım ve Mantolama Firmaları

Açıklama

İç ve Dış cephelerde uzun ömürlü, solmayan, UV dayanımlı, ısı, sıvı ve ses izolasyonu amacıyla kaplama malzememiz ile müşterilerimiz için çözümler üretiyoruz.

Hakkımızda;
Granit Püskürtme, kurulduğu yıldan beri sadece kaliteyi ve güvenirliliği hedefleyen bir firmadır.

Uluslararası alanda başarıyı hedefleyen Granit Püskürtme, inşaat alanında donanımlı altyapısı ve bilgi birikimiyle konut yapı sektöründe sağlam bir yol izlemektedir. Projelerimizde farklı çizgileri yakalamak ve özgün yapıtlar ortaya çıkarmak firmamızın en öncelikli hedeflerindendir.

İnşaat sektöründe sahip olduğumuz uzman deneyimle nitelikli çalışmalar ortaya koyarak ulusal ve uluslararası çalışmalarda inşaat, proje, danışmanlık ve mühendislik alanlarında hizmet veren bir firmadır.

Firmamızın sahip olduğu vizyonda her zaman profesyonel teknik ekibiyle işini en iyi şekilde takip etmeyi bilmiştir. Mühendislik alanında yeterli donanıma sahip ekiplerimiz alanında kaliteyi, doğruluğu ve güveni ön planda tutmaktadır.

Sürekli gelişim gösteren firmamız farklı bir yaşamı sunmak için sizlere hizmet etmeye devam edecek olup, yaptığımız yenilikleri sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyacaktır.

Hizmetlerimiz,
* Granit Püskürtme
* Dış Cephe Mantolama
* Alçı Sıva Boya Hizmeti
* Kartonpiyer stropiyer hizmeti
* Alçıpan Asma Tavan
* Villa Dekorasyon Tadilat
Adres
Atatürk Mah. 1540 Sok. No: 10/A1 Torbalı İzmir 1540 Sk.
torbalı
Torbalı, İzmir 35860
Tel
536 4244086
Sosyal Medya

Bir Değerlendirme Yaz

Bir değerlendirme yapabilmek için siteye giriş yapmalısınız