Gülpolat Prefabrik ve Hafif Çelik Yapı Sistemleri

İnşaat ve Yapı Malzemeleri

Açıklama

Gülpolat Prefabrik 20 yılı aşan inşaat deneyimini ve sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, prefabrik sektörüne aktararak siz değerli müşterileri ile paylaşmanın heyecanını duyar. Kurulduğu günden itibaren Gülpolat Prefabrik konusunda üretim yapan uzman kadro ile makine parkurunu yenilemiş, uluslararası hafif yapı üreten fabrikaları inceleyip her zaman son teknolojiyi kullanıp siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti verebilmek için çalışmaktadır. Hizmetlerimiz prefabrik evler, şantiyeler, konteynerler, güvenlik kabinleri, hafif çelik yapılar ve taşınabilir evlerin üretimi satışı ve pazarlaması ile satış sonrası servis ağını kapsamaktadır.

Gülpolat Prefabrik kurulduğu ilk andan itibaren kaliteye verdiği önem ve zoru başarma azmi sayesinde kısa sürede prefabrik sektöründe yerini almış ve bu ilkelerinden asla ödün vermemiştir. 20 yılı aşkın inşaat sektöründeki bilgi ve birikimimizi prefabrik ve hafif çelik evler üretimine aktarmış, prensibimiz daima kalite, hizmet, zamanında teslim ve uygun fiyat olmuştur.

Üretimde başarı ve sürekliliğin teminatı olan hizmette dürüstlük ve kaliteyi ön planda tutup Gülpolat Prefabrik’e, gösterdiğiniz yakın ilgi ve desteğinizden ötürü teşekkür ederek sizlere bugün ve gelecekte hizmet vermeye devam edeceğiz.
Adres
Aydınlı Mahallesi Aydınlı yolu Caddesi No 93/1 Tuzla / İstanbul
Tuzla, İstanbul 34100
Tel
533 1613440
Sosyal Medya

Bir Değerlendirme Yaz

Bir değerlendirme yapabilmek için siteye giriş yapmalısınız