N'DUSTRİO YETKİLİ SERVİSİ 0532.628.38.41

Beyaz Eşya Servisleri

Açıklama

Kar-Ser Teknik N’dustrio Yetkili Servis Endüstriyel Mutfak Ekipmanları Şirketi Olarak Ndustrio Endüstriyel Mutfak Yetkili Teknik Servis, Yedek Parça Satış ve Ndustrio Markalı Sanayi Tipi Mutfak cihazlarının Satışını Yapmaktayız.
Firmamız Ndustrio Cihazlarınızın Garanti Kapsamında Tamirini ve yedek parça değişimi yapmaktadır. Garantili Cihazların Servis Personeline Garanti Belgesi veya ilk alındığı Faturayı ibraz etmenizi rica ederiz Garanti belgesi veya faturası olmayan Cihazlar Garanti Kapsamı Dışındadır.
İstanbul Anadolu Yakası ve Gebze indostrio Yetkili Servis Bölgelerimizdir. Lokanta, Kafe, Restaurant, Büfe, Fastfood, Yemek Fabrikaları, Catering Firmaları, Pastane, Fırın, Kasap, Otel, Yurt, Şantiye, Hastane, Askeriye ve bir çok işletme veya Kurumda Kullanılan indostrio Markaları Ürünlere Yetkili Teknik Servis Olarak Diğer Markalara Özel Servis Olarak Yerinizde Hizmet Vermekteyiz.
N’dustrio Endüstriyel Bulaşık Makineleri,
N’dustrio Bardak Makinesi,
N’dustrio Giyotinli Sanayi Tipi Bulaşık Makine,
N’dustrio Tezgah Tipi Paslanmaz Dolap Tamiri,
N’dustrio Dik Endüstriyel Dolap Teknik Servisi,
N’dustrio Soğuk Hava Depoları Kurulum Montaj Bakım Tamiri,
N’dustrio Ser Üstü Sanayi Tipi Makineler (Fırın, Tost, Izgara, Fritöz, Sebze Parçalama Makineleri Dahil indostrio markaları cihazlarınıza Yerinde Ekonomik Hizmet vermekteyiz..
Servis Bölgelerimiz :
Adalar, Ataşehir, Beykoz, Çekmeköy, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Sultanbeyli, Sancaktepe, Şile, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar, Gebze Şekerpınar, Gebze Merkez, Gebze Darıca, Gebze Darıca Sınırları İçinde Yetkili Teknik Servis Hizmet Bölgemizdir. 0532.628.38.41
Adres
Bulgurlu Mahallesi Söğütlü Çayır Caddesi Sivaslı Sokak Gürbüz Apartmanı Numara:16/A Dükkan Üsküdar Sivaslı Sokak
bulgurlu
Üsküdar, İstanbul
Tel
532 6283841
Sosyal Medya

Bir Değerlendirme Yaz

Bir değerlendirme yapabilmek için siteye giriş yapmalısınız